Hello There, Guest! Login Register
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moving to 1.4 and issues I have come across

#1
Moving to 1.4 was relatively straight forward but there were a few "Bugs".  
Robbie has done a HUGE amount of work here and I thank him for his dedication and efforts.
Shy

I will detail some of the things that I found.

  1. nems-mailtest did not work but is now fixed
  2. NRPE did not work but is now fixed
Just run nems-quickfix and both these should be patched.

There are some bugs that are still there.

In Nagios Core:

If you click on Host Detail or Service detail and this error results. (see attachment Nagios Error 1.jpg)

Not Found 
The requested URL /nagios3/cgi-bin/status.cgi was not found on this server.

NEMS_Linux/1.4 Server at 10.0.0.32 Port 80 

RPi Monitor

This seems to have some quirks.  Sometimes it works and other times it does not.  I have found that if I run MonitorIX first it then works.  Weird!
There is also an error on the CPU frequencies that says they are undefinedMHz. (See Attachment RPi Monitor).

Adagios
This looks really interesting but what is it's function and how do we use it?  
When NRPE services were not working I tried to acknowledge them so that they did not keep sending me emails but it did not seem to work.  
Maybe I just don't know how to drive it?

Anyway, apart from the above, I think my NEMS 1.4 is mostly working for me.

Thanks again to Robbie's effort.
Great job!

Ron


Attached Files Thumbnail(s)
       
 
Messages In This Thread
Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-13-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 09:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 09:49 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 10:47 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 11:27 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 03:11 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 03:27 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 04:05 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 04:21 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 04:58 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 05:04 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-15-2018, 03:28 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-16-2018, 05:41 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-21-2018, 05:13 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-22-2018, 02:57 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Tech Dave - 07-08-2018, 10:25 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-08-2018, 08:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 03:26 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 03:41 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 04:16 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 04:20 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 04:34 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 04:49 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 05:04 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 05:27 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-11-2018, 03:19 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 02:00 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 04:57 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 07:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 07:59 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 09:21 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 09:26 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 10:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-17-2018, 06:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-17-2018, 08:31 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-17-2018, 01:43 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-17-2018, 05:14 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-18-2018, 06:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-18-2018, 01:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-18-2018, 03:53 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-20-2018, 09:09 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-30-2018, 10:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 03:33 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 03:39 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 03:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:12 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:16 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:25 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:40 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:51 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:52 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:59 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 07:44 PM
 
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)