Hello There, Guest! Login Register
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moving to 1.4 and issues I have come across

#34
Hmm, yeah it just more and more sounds like an internal DNS configuration issue (eg., with your router, not NEMS).

Is there any way you can just disable IPv6 for your NEMS MAC address on your DHCP server and let it serve up the IPv4 only?

Cheers,
Robbie
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
 
Messages In This Thread
Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-13-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 09:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 09:49 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 10:47 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 11:27 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 03:11 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 03:27 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 04:05 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 04:21 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 04:58 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 05:04 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-15-2018, 03:28 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-16-2018, 05:41 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-21-2018, 05:13 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-22-2018, 02:57 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Tech Dave - 07-08-2018, 10:25 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-08-2018, 08:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 03:26 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 03:41 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 04:16 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 04:20 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 04:34 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 04:49 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 05:04 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 05:27 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-11-2018, 03:19 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 02:00 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 04:57 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 07:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 07:59 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 09:21 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 09:26 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 10:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-17-2018, 06:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-17-2018, 08:31 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-17-2018, 01:43 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-17-2018, 05:14 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-18-2018, 06:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-18-2018, 01:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-18-2018, 03:53 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-20-2018, 09:09 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-30-2018, 10:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 03:33 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 03:39 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 03:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:12 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:16 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:25 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:40 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:51 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:52 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:59 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 07:44 PM
 
Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)