Hello There, Guest! Login Register
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moving to 1.4 and issues I have come across

#5
Dude -- just checked and you still had SSH running from our previous session - thanks.

Save yourself some troubleshooting and CLEAR YOUR CACHE  Tongue  The problem you're having seems to be nothing but your browser having cached your old NEMS server links.

I brought up your Nagios Core and clicked the Host Detail and it loaded perfectly from the correct folder. See attached.

Anything else you need, just let me know.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
 
Messages In This Thread
Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-13-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 09:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 09:49 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 10:47 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 11:27 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 03:11 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 03:27 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 04:05 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 04:21 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 04:58 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 05:04 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-15-2018, 03:28 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-16-2018, 05:41 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-21-2018, 05:13 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-22-2018, 02:57 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Tech Dave - 07-08-2018, 10:25 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-08-2018, 08:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 03:26 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 03:41 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 04:16 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 04:20 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 04:34 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 04:49 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 05:04 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 05:27 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-11-2018, 03:19 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 02:00 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 04:57 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 07:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 07:59 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 09:21 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 09:26 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 10:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-17-2018, 06:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-17-2018, 08:31 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-17-2018, 01:43 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-17-2018, 05:14 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-18-2018, 06:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-18-2018, 01:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-18-2018, 03:53 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-20-2018, 09:09 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-30-2018, 10:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 03:33 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 03:39 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 03:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:12 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:16 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:25 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:40 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:51 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:52 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:59 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 07:44 PM
 
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)