Hello There, Guest! Login Register
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moving to 1.4 and issues I have come across

#20
Thanks for sending me your file, Ron. Though yours looks fine in RPiMonitor. I may have to wait for Dave's.

For your problem, Ron... do you have more than one NEMS server running on your network? Also, could you experiment and see if nems.local works better then just nems? And if no difference, could you test with your NEMS IP address instead of hostname?

Your issue is different, but sounds to me like a DNS routing issue between your computer and the NEMS server.

Thanks,
Robbie
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
 
Messages In This Thread
Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-13-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 09:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 09:49 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 10:47 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 11:27 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 03:11 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 03:27 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 04:05 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 04:21 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-14-2018, 04:58 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-14-2018, 05:04 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-15-2018, 03:28 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-16-2018, 05:41 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 06-21-2018, 05:13 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 06-22-2018, 02:57 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Tech Dave - 07-08-2018, 10:25 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-08-2018, 08:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 03:26 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 03:41 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 04:16 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 04:20 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 04:34 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 04:49 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-10-2018, 05:04 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-10-2018, 05:27 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-11-2018, 03:19 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 02:00 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 04:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 04:57 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 07:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 07:59 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 09:21 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-16-2018, 09:26 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-16-2018, 10:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-17-2018, 06:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-17-2018, 08:31 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-17-2018, 01:43 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-17-2018, 05:14 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-18-2018, 06:18 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-18-2018, 01:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-18-2018, 03:53 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-20-2018, 09:09 AM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-30-2018, 10:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 03:33 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 03:39 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 03:47 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:06 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:12 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:16 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:25 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:40 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:51 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:52 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 04:54 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by ronjohntaylor - 07-31-2018, 04:59 PM
RE: Moving to 1.4 and issues I have come across - by Robbie Ferguson - 07-31-2018, 07:44 PM
 
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)