Hello There, Guest! Login Register
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Newbie having buffering issues on Plexpi

#1
So I've been experiencing some bad buffering issues when using the plexpi v1.3 on a new Raspberry pi 3 B+; and I'm hoping someone can assist. Please see some details about my home network below.
------------------------------------------------------------------------------------
1: Internet Connection: FiOS 75/75
2: Router: Older Wireless N Netgear Router (This is being replaced today)
3: QoS Upstream Maximum: 75 mbps
4: Raspberry pi is connected directly to the router and WiFi has been disabled.
5: HD Homerun Connect DUO TV Tuner (Directly Wired with Transcoding enabled).
6: I believe "Direct Connect" is also disabled in the Plex server settings.
7: All Plex clients at this point in time are connecting to the server via WiFi (I plan on directly wiring the TV when I return home tonight).
-------------------------------------------------------------------------------------
I guess the question is this:
Could I be seeing a bottleneck with the Raspberry pi or do you think that it is the older router causing the problem?

Even when I have my settings configured for the lowest quality I continue to see a consistent buffering issue which is making the content un-watchable.

Thanks in advance for any suggestions.
 Reply
 
Messages In This Thread
Newbie having buffering issues on Plexpi - by DoowronDog - 04-09-2018, 12:31 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by Robbie Ferguson - 04-09-2018, 03:05 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by DoowronDog - 04-09-2018, 03:19 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by Robbie Ferguson - 04-09-2018, 03:31 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by TheWalkman - 04-09-2018, 05:51 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by DoowronDog - 04-09-2018, 11:03 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by DoowronDog - 04-10-2018, 12:08 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by DoowronDog - 04-11-2018, 12:18 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by KurtzCallum - 04-15-2018, 01:48 PM
Doowrondog - by DoowronDog - 04-15-2018, 02:07 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by Robbie Ferguson - 04-18-2018, 02:10 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by DoowronDog - 04-18-2018, 02:17 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by FunkyMonkey - 04-19-2018, 01:20 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by attilavago - 04-25-2018, 12:24 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by velocanman - 05-17-2018, 01:00 AM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by thunder2k - 05-18-2018, 08:03 AM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by attilavago - 06-10-2018, 12:36 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by Leebbb - 08-13-2018, 11:28 PM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by jeffmack - 10-27-2018, 06:12 AM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by thunder2k - 10-27-2018, 06:43 AM
RE: Newbie having buffering issues on Plexpi - by jeffmack - 10-27-2018, 04:32 PM
 
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)