Hello There, Guest! Login Register
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nagios 1.5 graph issues

#1
Good Evening,

Love the project, is just what the Dr. ordered for a quick monitoring solution.
So briefly, what I'm trying to do is monitor an internet connection for someone who is having intermittent downtime with Spectrum cable service.  I have the check_http and a check_ping services running against a Google host every minute.

My graphs are not working in the NEMS Nagios core section.  It looks like they did for a very short period, then stopped.
I'm speculating that an update clobbered something....or I need an update, and for some reason I'm doing something wrong.


My specs:

Odroid 4XU
NEMS 1.5 image (image dated 2-10-19) on an eMMC burnt by Etcher.

Configuration steps taken:

Setup from scratch, performed a sudo nems-init and set the box up. 
Then, did a sudo nems-update and eventually did a nems-upgrade to see if that fixed anything.



So.....from what I see in the graph, there was a very short period of time where it was registering data. 
Then, it stopped and hasn't saved any data since. 
My suspicion is that an update changed something....but again, that is just based on speculation

Any pointers would be appreciated.

Thanks

Tony
 Reply
 
Messages In This Thread
Nagios 1.5 graph issues - by fataugie - 03-27-2019, 09:49 PM
RE: Nagios 1.5 graph issues - by fataugie - 03-28-2019, 07:16 PM
RE: Nagios 1.5 graph issues - by Robbie Ferguson - 03-28-2019, 08:27 PM
RE: Nagios 1.5 graph issues - by Toxic - 03-29-2019, 07:40 AM
RE: Nagios 1.5 graph issues - by Robbie Ferguson - 03-29-2019, 10:49 AM
RE: Nagios 1.5 graph issues - by fataugie - 03-30-2019, 02:55 PM
RE: Nagios 1.5 graph issues - by fataugie - 03-30-2019, 03:10 PM
RE: Nagios 1.5 graph issues - by donald24 - 04-06-2019, 12:55 PM
 
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)