Hello There, Guest!  
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moving to 1.4 and issues I have come across

#51
Excellent. So, you received the patch when it was issued.

However, since you were also my guinea pig, one of my test configs was left behind ... on your system only. Sorry for causing confusion - I try to clean up after I'm gone :)

Try now.
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
#52
Yep.  All Good Now!

Hey Man, 
That's all good....Goes with the turf...

as the old saying goes...

Once I made a mistake but then I found out that I was wrong

Rolleyes Rolleyes

Thanks for sorting it.
I would have had no chance....

Cheers
Ron
#53
Robbie
I have plans to try using check_snmp from NEMS on the Pi_Zero.

in 1.3.1 I used to be able to check the running of this command from a command prompt from /usr/lib/nagios/plugins but running this command from this directory no longer works?
A listing of folder only shows check_nrpe???

Where can I do this now 1n 1.4.1??
Ron
#54
My pleasure, my friend. Thanks for understanding :)
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
#55
I need to teach you how to create new threads for new questions, Ron :)

In NEMS 1.4+, it's located in /usr/local/nagios/libexec/
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
#56
Thanks & noted.

OK I will take the hint.... :-D
New Questions New thread

Cheers
#57
Well, we're about to roll over to page 7 - LOL

Thanks man. Catch you on the next thread :)
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
 
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)