Hello There, Guest! Login Register
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Status information in 1.5

#1
When you look in nagios core, or adiagos, you'll see a status line for each host. Usually something like

PING OK - Packet loss = 0%, RTA = 0.61 ms 

That is what get this in my 1.4.1 config.

In my 1.5 I get 
(No output on stdout) stderr: 


I've attached a couple files with screen snips.

Clearly something is rotten in "check-host-alive" or something similar - I have validated I can run the check-ping from the command line, so things are generally ok. The services (as opposed to the hosts) are fine. I think this is also impacting the ability to determine if a host is down.

Any thoughts?

jim
#2
Cannot seem to do attachments. It is the rightmost column in nagios core. Also in adiagos
#3
This sounds like it could be a bug. Is this occurring on multiple hosts? Or only the NEMS sample host?
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
#4
It is across all of the hosts.
#5
What platform and build are you on?
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
#6
I'm on raspberry pi. I think you may have a tech dump on this from me on an earlier build.

Jim
#7
Hi Jim,
I'd need to know which build you are on.
Robbie Ferguson // The Bald Nerd

Did I help you out? Appreciate what I do? Please consider saying thanks:
#8
Sorry - missed this. I had the latest build 6 - when I wrote this. I think the dump you have from me was pre-release.

Jim
 
 
Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)